Ed Heck festőművész

Ed Heck

Friss. Merész. Magával ragadó. Ezek a szavak gyakran eszünkbe jutnak, amikor Ed Heck popművész alkotásait nézzük. Az embert azonnal lefegyverzi ezeknek az élénk színű, papírra és vászonra festett műveknek a naiv bája.

Ed Heck rejtélyes vásznait először 1999-ben állították ki New Yorkban, és azonnal nagy sikert arattak. A nézők reakciója elsöprő volt. A reakciók a meglepett elismeréstől a tiszta elragadtatásig terjedtek.

Ed Heck művei a legkülönfélébb közönségnek tetszenek, a képzőművészetbe kezdőktől a komoly gyűjtőkig. Eklektikus stílusa az animációszerű témákat a színek felidéző használatával ötvözi. A fanyar humorérzéket bőséges adag iróniával párosítva képei egy olyan helyre vezetnek minket, amely csak Heckre jellemző, tele furcsa és csodálatos karakterekkel, különös tájakkal és furcsa vizuális nézőpontokkal, amelyek semmihez sem hasonlítanak, amit eddig láttunk. Üdvözöljük Ed Heck világában!

2023 Április 15-től Galériánkban is kaphatóak már a művész alkotásai limitált kiadásban!

Gyere el és legyen a tiéd az első ED HACK festmény.

Picture of Bernard Barna Fekete

Bernard Barna Fekete

A Kolibri Art Studio Europe Kft. alapítója és ügyvezetője.

Kövess minket:

További bejegyzések

Sonnleitner – ” AC/DC POP”

AC/DC Budapesten – Rock ‘n’ roll élmény

Sonnleitner – ” AC/DC POP”AC/DC POP – Rock ‘n’ Roll – Készleten az egyetlen giclée alkotás Sonnleitner által Budapesten a BernArt Contemporary Gallery-ben (60cm x 50cm • 75 értékálló giclée készült 2019-ben).

J C Leyendecker

J.C Leyendecker

Joseph Christian Leyendecker (1874. március 23. – 1951. július 25.) az Egyesült Államok egyik legjelentősebb és anyagilag legsikeresebb szabadúszó reklámgrafikusa volt. 1895 és 1951 között

FAZZINO 3D ART Művész

Charles Fazzino egy amerikai pop art művész, aki ismert az általa alkotott 3D-s városkép-kollázsokról. Fazzino művei színesek, vidámak és részletgazdagok, és azok a városok és

Írj nekünk:

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x