Martin Sonnleitner pop art festő

Martin S pop Art festő - Kortárs Galéria Budapest


Martin Georg Sonnleitner popművész 1965-ben született Ausztriában, ma St. Pöltenben él, és tagja a New York-i “Soho Community of Fine Artists”-nek. Generációkon átívelő szenvedélye: ikonikus zenei és filmes nagyságok, amelyeket gazdagon személyes és expresszív színskálában hallhatunk, összetéveszthetetlen és tömör pop art képpel.

Inspiráló állandó művei Bécsben, Zürichben, Düsseldorfban, Münchenben, Brüsszelben és Malmőben láthatók – hosszú évek óta megszilárdítva az állami művészeti életet. Sonnleitner 2004-ben egy New York-i vernisszázzsal érte el a nemzetközi áttörést, és az osztrák énekes Falco számára tervezett “Chance to dance” című CD-borítója, amelyet az osztrák énekesnő számára fejlesztett ki és fejlesztett ki, már több ezer alkalommal bejárta a világot.

Elvis Presley, James Dean, Marylin Monroe, Bob Dylan, az ACDC, a Rolling Stones, Michael Jackson, Tina Turner – Martin Georg Sonnleitner kifejező portréi nem csak egyformán nagy hatással vannak. Úgy tartják, hogy minden médiafelhajtás tekintete – betekintést nyújtanak a koncentrált, művelt karakterek lelkébe. És különben is, milyen bájos lazasággal és mekkora felismerési értékkel! Ennek egyik oka az ő motívuma, amely a párkapcsolati művész minden művében kompromisszummentes párkapcsolati szekvenciákkal.
Martin Georg Sonnleitner művészi munkássága megtalálható az Alsó-ausztriai Állami Múzeumban is, és számos magángyűjteményt gazdagít.

Galériánkban már kapható a művész több festménye! Nézzen be hozzánk!

Picture of Bernard Barna Fekete

Bernard Barna Fekete

A Kolibri Art Studio Europe Kft. alapítója és ügyvezetője.

Kövess minket:

További bejegyzések

Sonnleitner – ” AC/DC POP”

AC/DC Budapesten – Rock ‘n’ roll élmény

Sonnleitner – ” AC/DC POP”AC/DC POP – Rock ‘n’ Roll – Készleten az egyetlen giclée alkotás Sonnleitner által Budapesten a BernArt Contemporary Gallery-ben (60cm x 50cm • 75 értékálló giclée készült 2019-ben).

J C Leyendecker

J.C Leyendecker

Joseph Christian Leyendecker (1874. március 23. – 1951. július 25.) az Egyesült Államok egyik legjelentősebb és anyagilag legsikeresebb szabadúszó reklámgrafikusa volt. 1895 és 1951 között

FAZZINO 3D ART Művész

Charles Fazzino egy amerikai pop art művész, aki ismert az általa alkotott 3D-s városkép-kollázsokról. Fazzino művei színesek, vidámak és részletgazdagok, és azok a városok és

Írj nekünk:

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x