Fabian az egyik legtöbbet gyűjtött művész

Fabian az egyik legtöbbet gyűjtött művész, akit világsztárok csodálnak. Napjaink egyik legjelentősebb figuratív művészeként kivételes világhírűvé vált. A tangó- és flamenco-táncot és a latin éjszakai klubéletet ábrázoló festményeiről, valamint Al Pacino, Rafael Nadal, Ringo Star, Rod Stewart, David Beckham, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone portréiról ismert, pár neves embert emlitve.

Fabian 1967-ben született Buenos Airesben, és a fővárostól 50 mérföldre fekvő Campana nevű kis, de dinamikus argentin városban nőtt fel. Fabian Perez kilencéves korától kezdve otthon érezte magát az ecsetet a kezében, és meglepően érett portrékat készített családjáról és barátairól.

Fabian Perez kreatív fejlődésében nagy szerepet játszottak rendkívüli szülei; Fabian édesanyja művészi és fantáziadús volt, míg édesapja lenyűgöző figura – a helyiek és a rendőrség is jól ismerte, mint egy kissé titkos személyiséget, aki részt vett különböző üzleti ügyletekben, amelyek sötétedés után a város éjszakai klubjaiban és utcáin zajlottak.

Fabian Perez apjának tevékenységei azt jelentették, hogy a fiatal Fabian érdekes személyiségekkel került kapcsolatba, a jóképű férfiaktól kezdve a szélsőséges életet élő férfiakig és a nőkig, akik – ahogy ő maga mondja – egyszerűen egy cigaretta meggyújtásával el tudtak csábítani egy férfit. Ha ehhez hozzáadjuk a fülledt és elbűvölő tangótáncosok, flamenco-gitárosok és cigányzenészek világát, Fábián lenyűgöző festményei a tiltott érzékiség és a meg nem nevezett vágyak hangulatos ábrázolásaiként kerülnek kontextusba.

16 éves korában elvesztette édesanyját, majd 19 évesen az apja is követte, ami Fabiannak felejthetetlen veszteseget okozott.

Fabian Perez életében a kapcsolat keresése a harcművészeteken keresztül az önismeret kereséséhez vezetett, és ezen a keresésen keresztül találkozott élete második nagy hatású személyiségével, aki a karate mestere lett. Perez kivételes karate-képessége fegyelmet hozott egy olyan életbe, amelyet addig a szenvedély és az ösztönök uraltak, és arra bátorította Fabiant, hogy kezébe vegye saját jövője irányítását.

Úgy döntött, hogy elhagyja Argentínát, és beutazta Brazíliát, Olaszországot és Japánt, mielőtt 2001 tavaszán Los Angelesben telepedett le.Itt figyelt fel Fabian Perez munkásságára a hivatalos művészeti élet, és nem sokkal később már teltházas kiállításokat rendezett, munkáit pedig a kritikusok nagy elismerése mellett publikálta.

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x