FAZZINO 3D ART Művész

Charles Fazzino egy amerikai pop art művész, aki ismert az általa alkotott 3D-s városkép-kollázsokról. Fazzino művei színesek, vidámak és részletgazdagok, és azok a városok és helyszínek inspirálják, amelyeket meg szeretne örökíteni. Művei tele vannak érdekes elemekkel, épületekkel, emberekkel és más jellemzőkkel, amelyek általában az adott városra vagy helyre utalnak.

Fazzino munkái 3D-s technikával készülnek, amelyekben különböző rétegeket helyez el egymásra, és így éri el a térhatású hatást. Gyakran fest festékszóróval, és használ ragasztót és egyéb anyagokat is a textúrák és az érdekes hatások eléréséhez.

Fazzino munkái nagy népszerűségnek örvendenek, és számos kiállításon és aukción szerepelnek világszerte.

A New York-i School of Visual Arts-on végzett Charles Fazzino minden idők egyik legnépszerűbb és legtöbbet gyűjtött popművésze. Több mint harmincéves popművészi tevékenysége során egyedi, részletgazdag, vibráló és háromdimenziós művészeti stílusát beillesztette a populáris kultúra szövetébe. Fazzino műveit több mint húsz különböző ország több száz múzeumában és galériájában állítják ki. Számos magán- és fontos megbízást kapott, és világszerte fesztiválok és rendezvények hivatalos művészévé választották. Károlyt gyakran nevezik popkultúra-történésznek, mivel munkáinak széles skálája megérinti a gyűjtőit, és megragadja kortárs életük legjobb részeit. Hagyatéka a híres popművészek következő generációjának részeként jelöli meg, mivel az eredetileg a pop art olyan úttörői által kovácsolt utakat követi, mint Andy Warhol, Keith Haring, Red Grooms és Roy Lichtenstein.

Picture of Bernard Barna Fekete

Bernard Barna Fekete

A Kolibri Art Studio Europe Kft. alapítója és ügyvezetője.

Kövess minket:

További bejegyzések

Sonnleitner – ” AC/DC POP”

AC/DC Budapesten – Rock ‘n’ roll élmény

Sonnleitner – ” AC/DC POP”AC/DC POP – Rock ‘n’ Roll – Készleten az egyetlen giclée alkotás Sonnleitner által Budapesten a BernArt Contemporary Gallery-ben (60cm x 50cm • 75 értékálló giclée készült 2019-ben).

J C Leyendecker

J.C Leyendecker

Joseph Christian Leyendecker (1874. március 23. – 1951. július 25.) az Egyesült Államok egyik legjelentősebb és anyagilag legsikeresebb szabadúszó reklámgrafikusa volt. 1895 és 1951 között

Martin S pop Art festő - Kortárs Galéria Budapest

Martin Sonnleitner pop art festő

Martin Georg Sonnleitner popművész 1965-ben született Ausztriában, ma St. Pöltenben él, és tagja a New York-i “Soho Community of Fine Artists”-nek. Generációkon átívelő szenvedélye: ikonikus

Írj nekünk:

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x