FAZZINO "3D POP-ART" mester müvész

Charles Fazzino a legnépszerűbb 3-D (három-dimenzió) festőművész ma a világon! Alapítója a 3-D Pop-művészetnek az 1970-es évek második felétől kezdve, Andy Warhol és Roy Lichtenstein nyomában.

Leghíresebbek a 3-D interpretálásai New York-ról és számtalan más híres nagyvárosról szerte a világon. Fazzíno-nak 3-D szépművészeti selyem szitanyomatai archív minőségü, 100% pamut (rag) alapanyagú múzeum-tábla művészi papiron kelnek életre, egyedülálló módon kézzel kerülnek öszeillesztésre, amely életre kelti az alkotást csillámokkal és eredeti Swarovski kristályokkal díszítve.

Fazzíno munkái több mint 600 gallériában kerülnek kiállításra szerte a világon.
Művészete megtalálható privát kollekciókban a Monaco herceg Albert-nál, George Bush – Bill Clinton – Donald Trump amerikai elnököknél, Paul McCarthy-nál, Sting-nél, Phil Collins-nál, Tina Turner-nél, Julia Roberts-nál, Morgan Freeman-nál, Gloria Estefán-nál, Eva Longoria-nál, Whopi Goldberg-nél és más világhírű embereknél. Fazzino alkotásait megrendelik olyan népszerű filmstúdiók mint a Walt Disney és a Warner Brother’s az általuk engedélyezett ikonikus animációs karakterekre, valamint Marilyn Monroe, Elvis Presley, Elizabeth Taylor és sok más celeb alapítványi vagyonkezelői. Megbizatásra készített alkotásokat eddig 18 US Super Bowl-hoz, 15 All-Star Baseball Games-hez, 2 FIFA Football World Cup-hoz továbbá 10 Olympic Game-hez az USA Olimpiai Bizottság számára.

Fazzino  az amerikai Muscular Dystrophy Association elnökhelyettese, továbbá idejét és művészetét rendszeresen nemes célú jótékonysági árverésekre ajánlja fel az egész világon.

Fazzino korlátolt számú / szignózott és számozott 3-D szépműveszeti szerigráfia-nyomatai Európában csak 10 ország galériájában találhatók meg, de mostantól már Budapesten, Magyarországon is elérhetőek.

Született: 1955-ben, New York City, NY, USA-ban       
Rezidenciája és munkahelye: New York City, New York, USA
Kiállításai: American Airlines a JFK repülőtéren, NBC Sports épületben és a koreai Fiesta Mall-ban csak egy párat említve.

2880px-Charles_Fazzino_in_his_Studio_in_New_Rochelle
Pénznem kiválasztása
EUR euró
x