Kolibri Art Studio Eu

Eltökélt szándékunk a magyar gyűjtők számára is lehetővé tenni a
20. és 21. század Amerikájának pop-art, art deco és képzőművészeti remekműveit

Amit a pop-art stílus számunkra jelent

Hiszünk a friss, humoros és klasszikusan elegáns pop-art irányzat remekműveinek kimagasló és maradandó értékében. Meggyőződésünk, hogy ezek az alkotások a magyarországi gyűjtők számára izgalmas felfedezést jelenthetnek.

A relatíve nagy méretek, a masszív szín- és témakombinációk üde frissességet sugározva keltik jókedvre a szemlélőt. Ezzel együtt a pop-art értéktartó remekműveinek az elegancia, a harmónia és kifinomult ízlés ugyanúgy a sajátja.

2021_AB_Front-with-text_SM-768x867

Ismerje meg a miértjeinket, a történetünket és a céljainkat​

Bernard Barna Fekete, a Kolibri Art Studio Europe Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója Budapesten született. Az 1970-es évek elején, 17 évesen szökött meg szülőhazája orosz fennhatóságú kommunista rezsimje elől. Miután Franciaországban politikai menedékjogot kapott, kivándorolt az Egyesült Államokba, ahol 48 éven át sikeresen építette fel az „amerikai álmot” a kaliforniai Los Angelesben.

Amerikai munkásságának utolsó – filmbe illő – évtizedeiben szenvedélyesen vezette ügyvezető igazgatóként a Kolibri Art Studio, Inc.-t, egy rendkívül népszerű grafikai műtermet Los Angelesben, Kaliforniában.

A kimagaslóan elismerésekben bővelkedő amerikai ATELIER PRINT – STUDIO több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkezik. Ügyfeleinek világszerte nyújt szerigráfia, giclée és fúzió eljárássokkal alacsony számú művész nyomtatvány szolgáltatást, mellyel több mint 100 szakmai díjat nyertek el. Mégpedig azáltal, hogy páratlan minőségű FINE ART kiadványokat alkotnak a mai napig.

Bernard szorosan működött együtt a legjobb amerikai művészekkel és kiadókkal a legmagasabb archiválási szabványok mellett. A Kolibri Art Studio, Inc.-ben szerzett kivételes tudás mellett – minden kétséget kizáróan – a képzőművészeti nyomtatási folyamatok terén is mély jártasságot szerzett.

Ő volt felelős a múzeumi minőségű reprodukciók készítésének teljes folyamatáért a kezdeti kapcsolatfelvételtől a végső szállításig. Ezáltal biztosította, hogy az ügyfelek páratlan minőségű szerigráfiákat, illetve nyomtatott giclée kiadványokat kapjanak. Emellett figyelemmel kísérte az amerikai művészeti kiállításokat és eseményeket, sikeresen végrehajtott számos értékesítési és marketingfeladatot, miközben szakmai kapcsolatot tartott fenn a stúdió ügyfeleivel az Egyesült Államokban való tartózkodása alatt.

A nyugodt élet reményében több mint egy évvel ezelőtt feleségével, Anikóval visszaköltözött Magyarországra, Budapestre. Az amerikai életstílusról a pop- és illusztrációs művészeten keresztül szemlélődtek, ami lenyűgözőnek és egyedinek számít az új lakóhelyükön. 2021 őszén a budapesti Kolibri Art Studio Europe Kft. azzal a céllal jött létre, hogy Európa ezen részén is megismertesse ezeket a gyűjthető grafikákat, amelyeket többnyire az Egyesült Államokban működő Kolibri Art Studio, Inc. készített.

Bernard és Anikó amerikai partnereikkel jelenleg arra törekszenek, hogy a 20. és a 21. századi amerikai pop- és illusztrátor művészetet bemutassák a leendő gyűjtőknek, – mint a magas színvonalú otthoni vagy vállalati dekoráció egy kedvező lehetőségét, 2021-től Budapesten is elérhetővé téve ezeket a remekműveket.

Olyan amerikai művészek kizárólagos és egyedüli képviselőiként tevékenykednek és ápolnak velük személyes kapcsolatot évtizedek óta, mint BRITTO, FAZZINO és SHAG. Az ő aláírt és limitált kiadású művei először jelennek meg ebben a régióban – ez óriási kiváltság.

E-mail

bernard@kolibriartstudio.com

Telefonszám

Galéria: +36-30-384-1104
EU Cell: +36-30-384-1104
US Cell: +1-424-558-0065

Címünk

Székhely: 1026, Budapest, Radna u. 3. Magyarország
Galéria: 1024, Budapest, Margit Krt. 35. Magyarország

Kapcsolafelvétel

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x