AC/DC Budapesten – Rock ‘n’ roll élmény

Sonnleitner – ” AC/DC POP”

AC/DC POP – Rock ‘n’ Roll – Készleten az egyetlen giclée alkotás Sonnleitner által Budapesten a BernArt Contemporary Gallery-ben (60cm x 50cm • 75 értékálló giclée készült 2019-ben).

Jó tudni, hogy az AC/DC neves énekese, Brian Johnson rendszeresen visel a koncerteken klasszikus ír szürke Peaky Blinders stílusú tweed sapkát, ami egy 19. századi klasszikus ír golf sapka. Az AC/DC másik eredeti alapítója, Angus McKinnon Young, a szólógitáros energikus fellépéseiről és a jókisfiús iskolás egyenruhás színpadi öltözékéről és Chuck Berry kacsasétáltatásának saját verziójáról ismert.

Kortárs galéria Kortárs festők ACDC

Sonnleitner – “AC/DC POP”

Az AC/DC egy ausztrál rockzenekar, amelyet 1973-ban alapítottak Sydneyben a skót származású testvérek, Malcolm és Angus Young. Stílusukat többféleképpen jellemzik, mint például hard-rock, blues-rock és heavy-metal, de maguk egyszerűen csak “Rock and Roll”-nak nevezik.

Jó tudni, hogy az AC/DC neves énekese, Brian Johnson rendszeresen visel a koncerteken klasszikus ír szürke Peaky Blinders stílusú tweed sapkát, ami egy 19. századi klasszikus ír golf sapka. Az AC/DC másik eredeti alapítója, Angus McKinnon Young, a szólógitáros energikus fellépéseiről, fiúiskolai egyenruhájáról színpadi öltözékéről és Chuck Berry kacsasétáltatásának saját verziójáról ismert.

Sonnleitner – “AC/DC POP” Giclée
Sonnleitner – “AC/DC POP”

Ezt a fantasztikus műalkotást az osztrák pop-art művész, MARTIN SONNLEITNER készítette. Generációkon átívelő szenvedélye: ikonikus zenei és filmes nagyságok, amelyeket sok személyes és kifejező színörömmel, összetéveszthetetlen és tömör Pop-Art arccal ábrázolt, ikonok: Elvis Presley, James Dean, Marilyn Monroe, Rolling Stones, Bob Dylan, Mozart és mások.

Sonnleitner 2004-ben nemzetközi áttörést ért el egy New York-i vernisszázzsal, és a Falco osztrák énekes számára tervezett “Chance to dance” című CD-borítója, amelyet az osztrák énekesnek tervezett, kifejlesztett és ezerszer bejárta a világot. Továbbá tagja a “Soho Community of Fine Artists” New York-i művészeti egyesületnek.

Ez a limitált számú archív giclée kiadás (75) az “AC/DC POP” már hiánycikk nyugati galériákban, SONNLEITNER sajátkezűleg szignózta és megszámozta. Tartalmazza a galériánk által kiadott hitelességi tanúsítványt (C.O.A.).

Picture of Bernard Barna Fekete

Bernard Barna Fekete

A Kolibri Art Studio Europe Kft. alapítója és ügyvezetője.

Kövess minket:

További bejegyzések

J C Leyendecker

J.C Leyendecker

Joseph Christian Leyendecker (1874. március 23. – 1951. július 25.) az Egyesült Államok egyik legjelentősebb és anyagilag legsikeresebb szabadúszó reklámgrafikusa volt. 1895 és 1951 között

FAZZINO 3D ART Művész

Charles Fazzino egy amerikai pop art művész, aki ismert az általa alkotott 3D-s városkép-kollázsokról. Fazzino művei színesek, vidámak és részletgazdagok, és azok a városok és

Martin S pop Art festő - Kortárs Galéria Budapest

Martin Sonnleitner pop art festő

Martin Georg Sonnleitner popművész 1965-ben született Ausztriában, ma St. Pöltenben él, és tagja a New York-i “Soho Community of Fine Artists”-nek. Generációkon átívelő szenvedélye: ikonikus

Írj nekünk:

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x