Blikk: Kirúgta a Guns N’ Roses énekesét, most veri a fejét a falba – Budapesten él Axl Rose régi magyar főnöke… – Megtaláltuk!

Bernart

A vécében szúrta magát, én pedig azt nem tűrtem – mondja most már mosolyogva Axl Rose-ról Bernard Barna Fekete, a budai Kolibri Art Studio pop-art galéria tulajdonosa, akinél mindennapos vendégek a hírességek: vagy egy festményért jönnek, de olyan is van, aki azért ugrik be, hogy ő maga fogjon ecsetet.

“Bernie”-nél régen is gyakran megfordultak ismert emberek, amikor még Amerikában élt. Csakhogy akkor nem vásárlóként jöttek, hanem neki dolgoztak. Mint például a komplett Guns N’ Roses, amely tagjai akkor még nappal melóztak, esténként felléptek, hatan laktak egy kétszobás emeleti lakásban és arra készültek, hogy kiadják az első lemezüket.

– 1972. május 23-án disszidáltam, végül Kaliforniában kötöttem ki – emlékszik Bernie, aki barátait követve egy telemarketinges cégnél vállalt munkát. 1980-ban már saját biznisze volt, irodaszerekkel kereskedett. Mivel Amerikában a kora reggeli órákban volt olcsó a telefonálás, ezért reggel 6-kor kezdődött a munka, ami délután egyig tartott. Ez pedig ideális volt a feltörekvő zenészeknek, hollywoodi színészpalántáknak, akik nap közben dolgoztak, délután pedig felléptek. Mint ahogy a Guns N’ Roses is.

A Teljes cikket itt találjátok: Blikk

BERNART
Bernie ma már bánja, hogy nem adott kölcsön a feltörekvő zenekar első lemezére / Fotó: Zsolnai Péter
Picture of Bernard Barna Fekete

Bernard Barna Fekete

A Kolibri Art Studio Europe Kft. alapítója és ügyvezetője.

Kövess minket:

További bejegyzések

Sonnleitner – ” AC/DC POP”

AC/DC Budapesten – Rock ‘n’ roll élmény

Sonnleitner – ” AC/DC POP”AC/DC POP – Rock ‘n’ Roll – Készleten az egyetlen giclée alkotás Sonnleitner által Budapesten a BernArt Contemporary Gallery-ben (60cm x 50cm • 75 értékálló giclée készült 2019-ben).

J C Leyendecker

J.C Leyendecker

Joseph Christian Leyendecker (1874. március 23. – 1951. július 25.) az Egyesült Államok egyik legjelentősebb és anyagilag legsikeresebb szabadúszó reklámgrafikusa volt. 1895 és 1951 között

FAZZINO 3D ART Művész

Charles Fazzino egy amerikai pop art művész, aki ismert az általa alkotott 3D-s városkép-kollázsokról. Fazzino művei színesek, vidámak és részletgazdagok, és azok a városok és

Írj nekünk:

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x