Világhírű PopArt festményt kapott Szikora Róbert

Szikora Róbert és Shag festmény
A világhírű Los Angeles-i Retro-art sztárművész, SHAG (Josh Agle) azzal tisztelte meg a galéria alapítóját, hogy egy különleges szerigráfiáját ajándékozta a kiállítóteremnek. A (*E.A. 24/25) számozott, dedikált alkotást ünnepélyes keretek között adta át a galéria vezetője és alapítója, Bernard Barna Fekete Szikora Róbert előadóművésznek.– Két és fél éve a senior páros tenisz által ismertem meg Robit, vagy egymás ellen vagy párban szoktunk játszani. A fél éve nyílt amerikai pop-art kiállítótermünk, és néhány hónapja galériánk kérésére SHAG lenyűgözve nézte meg Robi YouTube-on található produkcióját. A művet, melynek címe “Ez az én bulim,… és ha nekem úgy tetszik, leszerződtetem a Beatles-t zenélni” saját archívumából bocsátotta rendelkezésre annak kapcsán, hogy a YouTube-on megnézte Robi új dalát, amit már több millióan megtekintettek. Értékelve, hogy Robi kedveli azt a retro stílust, ami a pop-art galériánkban elérhető, neki dedikálta ezt a művet. Úgy érezzük, hogy  SHAG alkotói és Robi előadói sikerkombinációja kiválóan párosult! Hamarosan az életben is találkozik a két művész. SHAG már ugyanis írásban jelezte, hogy tervez egy budapesti látogatást jövőre az európai turnéja alatt, és szeretne  Robival egy TIKI koktélt galériánkban elfogyasztani, ahol majd dedikál is a 60. évében járó alkotó.

Már egy éve Robi művészeti gyűjteményébe került az „Élet a Hollywood-i Sunset Boulevard Rock-Klubjaiban” című ikonikus, az USA-ban szintén elkelt alkotás a pop-art galériánkból. Mind-mind értékálló, archív múzeumtábla-papírra alkotott művek – mesélte Bernard Barna Fekete, aki három éve költözött haza feleségével, Anikóval, akivel megvalósította itthon is az álmát, és egy kis amerikai hangulatot művészeti értékekkel fűszerezve csempészett fővárosunkba.
Szikora Róbert és Shag festmény
Shag
Shag
Shag

Picture of Bernard Barna Fekete

Bernard Barna Fekete

A Kolibri Art Studio Europe Kft. alapítója és ügyvezetője.

Kövess minket:

További bejegyzések

Sonnleitner – ” AC/DC POP”

AC/DC Budapesten – Rock ‘n’ roll élmény

Sonnleitner – ” AC/DC POP”AC/DC POP – Rock ‘n’ Roll – Készleten az egyetlen giclée alkotás Sonnleitner által Budapesten a BernArt Contemporary Gallery-ben (60cm x 50cm • 75 értékálló giclée készült 2019-ben).

J C Leyendecker

J.C Leyendecker

Joseph Christian Leyendecker (1874. március 23. – 1951. július 25.) az Egyesült Államok egyik legjelentősebb és anyagilag legsikeresebb szabadúszó reklámgrafikusa volt. 1895 és 1951 között

FAZZINO 3D ART Művész

Charles Fazzino egy amerikai pop art művész, aki ismert az általa alkotott 3D-s városkép-kollázsokról. Fazzino művei színesek, vidámak és részletgazdagok, és azok a városok és

Írj nekünk:

Pénznem kiválasztása
EUR euró
x